Varför jobba i Köpings kommun?

Kock på måltidsenheten

Här finns utrymme för individen att växa i sin yrkesroll. Köpings kommun som arbetsplats kännetecknas bland annat av ständig utveckling, samarbete och god arbetsmiljö.

Bredd

Har du koll på vad en kommun gör? Hos oss kan du arbeta som arkitekt, badpersonal, förskollärare, miljöinspektör, sjuksköterska, trafikingenjör och nästan allt däremellan!

Dessutom får du arbeta brett; antingen vara med från start till mål i ett projekt, eller samarbeta med andra yrkesgrupper. En bredd som ger utveckling helt enkelt.

Mening

Att arbeta i kommunen är ett betydelsefullt arbete som gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag. Den senaste medarbetarundersökningen visar att hela 92 procent av våra anställda upplever sitt arbete som meningsfullt.

Närhet

Vi är en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Bor du i Eskilstuna, Västerås eller Örebro är du dessutom framme innan mamma ens hunnit förklara färdigt varför naturmaterial är bättre
än syntet.*

Klicka på kartan för att se den i större format Karta över Köping och västra Mälardalen

Klicka på kartan för att se den i större format!

*17-45 minuter
(och det kan så klart även vara pappa som är intresserad av textilier)

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 05 februari 2019

Tillgänglighet

Köpings kommun | 731 85 Köping | Organisationsnr: 212000-2114 | telefon 0221-250 00 | E-post: kopings.kommun@koping.se