Lediga jobb

Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Här får du ett betydelsefullt arbete som gör skillnad i Köpingsbornas vardag. Välkommen att arbeta hos oss!

Du kan även få annonserna via RSS

Arbeta som vikarie inom pedagogisk verksamhet, vård och omsorg eller i kök

På de här sidorna kan du hitta mer information om hur du ansöker om att bli korttidsvikarie inom Köpings kommun.

En kommun med organisatorisk närhet som vågar satsa

För att vara en attraktiv arbetsgivare behövs modiga chefer som ser värdet av balans i livet och som är stolta över att jobba i Köpings kommun. Därför satsar kommunen på ett aktivt ledarskap och ett aktivt medarbetarskap där samverkan står i fokus.

Trevlig, trovärdig och tillgänglig - våra ledord för kvalitet

Ett bra bemötande betyder mycket för att våra invånare ska bli nöjda, därför är våra 3T:n - trevlig, trovärdig och tillgänglig ledord i vårt arbete.

  • Vi tror på ett gott och trevligt bemötande både mot våra invånare och våra kollegor.
  • Vi vill att kommunens invånare ska se oss som trovärdiga. Kommunens tjänster och service ska ges med kompetens, omdöme och respekt.
  • Tillgänglighet är viktigt för oss. Vi ska ha korta svarstider, erbjuda tydlig och anpassad information och vara öppna för nya idéer och förslag från våra kommuninvånare.

Bra pendlingsavstånd

Köping har snabba pendelavstånd med ungefär en halvtimmes resväg från bland annat Västerås, Eskilstuna och Örebro vilket är ett bra utgångsläge för den flexibla familjen som söker en större arbetsmarknad.

Tipsa en kompis

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 16 oktober 2018


Tillgänglighet

Köpings kommun | 731 85 Köping | Organisationsnr: 212000-2114 | telefon 0221-250 00 | E-post: kopings.kommun@koping.se